Årskrönika 2010 :)

Sitter så här på årets första dag å blickar bakåt på förra året, det största för mig i scrapvärlden. Tror aldrig att jag någonsin kommer att ha ett större år vad gäller utveckling hos mig själv och de framsteg som hänt på alla plan.
För ett år sedan satt jag och velade över om jag skulle våga åka på Scrapeventet i Skellefteå eller inte, jag kände ingen och visste inte om jag som jag tyckte då helt oerfaren i scrapvärlden skulle platsa där. Jag är så otroligt tacksam att jag åkte dit. Jag utmanade mig själv, vann 2 utmaningar och träffade massor med härliga människor och bara kände mig hur välkommen som helst att få delta i deras gäng och dela deras hobby med dem. Det var oxo där som jag förstod att jag inte behöver göra de konstverk som ”alla” gör, jag behöver bara hitta min egen stil och göra det jag gillar så blir det hur bra som helst.
För ett år sedan hade jag ingen aning om vem Tim Holtz var, vad en die, en brad, stickles, cuttlebug och en massa andra termer var. Idag vet jag det och en hel massa mer. Jag lär mig fortfarande en hel del men den rookie som jag kände mig som då finns inte kvar.
Har fått börja lära känna så många nya vänner och är så glad för det, att ha andra med samma hobby som jag. Tack för att ni alla finns, tillsammans lär vi oss av varandra! Tack speciellt till dig Linda för att jag får lära känna dig, att du uppmuntrade mig att åka på scrapeventet. Våra improviserade scrapkvällar här å där är guld värt för mig!
Söndagsscrapträffen varje månad ger mig så  mycket, träffa härliga, mysiga scraptjejer. Längtar till imorgon och årets första träff med tjejerna massor av inspiration och tips!
För ett år sedan visste jag inte vad DT var, idag när året är slut har jag fått prova på att delta i TisdagamedTinas designteam, Tack Tina för att jag fått prova på och hoppas verkligen att det blir ett bra år 2011 med fortsatt gott samarbete 🙂
TACK till familj, alla vänner, scrappare på och utan bloggsidor som delar med sig av tips, inspiration och sin egen utveckling. 
 Och tack för att ni kikar in här på mina alster! Guldstjärna till er som lämnar kommentarer, de värmer i scraphjärtat 🙂
Hoppas alla får ett toppen 2011 med massor av aldrig sinande inspiration!
Vi ses,
KRAM!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s